Simon: “Jeg kan støtte din personlige udvikling og forstærke dine kommunikationsfærdigheder. Når jeg taler med klienter og kursister er mine forløb altid skræddersyet. Vi taler om det du ønsker at sætte fokus på uanset om det er eksamensangst, følelsen af lavt selvværd eller om du ønsker kommunikationskompetencer mm. Jeg stiller med glæde mine kompetencer til rådighed. Bemærk – jeg inddrager hvad der er relevant for at vi bruger tiden fornuftigt, men hvis der er særlige ønsker, er du velkommen til at spørge mig…”

1½ time pris 450,- DKK

Typiske samtaleemner:
Indre blokeringer (følelsen af at holde dig tilbage fra at tage handling og tvivle på dig selv)
Større indre blokeringer (lavt selvværd mm.)
NLP ( Milton Modellen, hvordan du kontrollerer tilstande i andre blandt dig, samt hvordan du skaber indflydelse mm ved hjælp af sproglige forudsætninger og hypnotisk kontakt samt skabelse af dyb rapport mm.)
Jeg vil også lære dig hvordan du eskalerer kontakten til dem eller den du vil møde mm.

En online samtale og et online forløb vil foregå over Skype hvor du og Simon kan tale sammen om din nuværende situation samt ønskede forandring mm. Webcam er påkrævet på et online forløb og samtale. (Skulle der mod forventning opstå tekniske problemer mht internetforbindelse osv. under samtalen – vil du modtage den mistede tid du har betalt for umiddelbart efterfølgende.)