Der tilbydes foruden NLP uddannelser også forskellige mindre kompetence-kursusforløb, der er designet til at give dig forstærkede kommunikationskompetencer og større kendskab til dig selv og andre i mødet med nye mennesker såvel som i professionelle situationer hvor kommunikation er vigtigt. Vil du gerne være endnu bedre til at præsentere eller fremlægge? Vil du gerne opleve flere situationer hvor du er i kontrol? Lyder dette som noget for dig?

Du modtager et kursusbevis for det enkelte kursus når du har gennemført et mindre forløb som du kan bruge på dit cv.

Bemærk: Disse kompetencekurser er ikke NLP uddannelser. Hvis du ønsker en rigtig NLP uddannelse og blive certificeret i NLP som enten NLP Practitioner eller NLP Master Practitioner henvises der til NLP uddannelserne.

Kursus i Milton Modellen

Vil du gerne lære at fremkalde bestemte fornemmelser i andre? Vil du gerne være bedre til at skabe en bedre kommunikation? Vil du gerne lære at kontrollere bestemte tilstande i andre samt skabe tryghed og god kemi? Milton Modellen er ekstremt kraftfuld og ganske fascinerende. Modellen er en stor del af den hypnotiske del af NLP. Milton Modellen blev skabt af Milton H. Erickson – en meget berømt hypnotisør, der i dag er anerkendt af mange som et geni.

Forløbet foregår online med live undervisning over Skype og strækker sig over 4 timer hver dag i 4 dage. (2 weekender)

4200,- DKK

Kursus i præsentation

Vil du gerne være endnu bedre til at fremlægge? Måske skal du holde et foredrag eller måske vil du blot være endnu bedre til at skabe god kommunikation når du fremlægger for en større menneskemængde. 4-mat Modellen er et kraftfuldt NLP redskab der kan skabe muligheder for dig, når du kommunikerer.

Forløbet foregår online med live undervisning over Skype og strækker sig over 4 timer hver dag i 4 dage. (2 weekender)

4200,- DKK