Ta’ din NLP Uddannelse der hvor du er, med live undervisning direkte fra din computer.

Bliv: NLP Practitioner 15000,- DKK
Bliv: NLP Master Practitioner 20000,- DKK

Du modtager live undervisning direkte med din NLP Trainer, sådan at du og din lærer kan sidde og snakke sammen gennem hele forløbet med personlig undervisning over Skype, der sikrer dig en dybere forståelse og forstærkede kompetencer. Der er ikke tale om videokurser, men i stedet live undervisning hvor du kan blive undervist hjemmefra over Skype. Uddannelsen vil blive udført i overenstemmelse med de internationale NLP standarder, og du vil modtage 120 timers intens undervisning. Ved Devotion Emotion er vores fokus på dig. Ikke nok med at du modtager 120 timers undervisning i NLP, har du fordelen af at hele fokusset er på dig og din læring 100%.

Et NLP forløb med Simon vil være skræddersyet til dig.

Du kommer igennem alle de emner som en uddannelse kræver – der bliver blot endnu mere fokus på den du er, og hvordan du kan bruge NLP til det du ønsker.

Der lægges vægt på et trygt og seriøst uddannelsesforløb. Vores mål er ikke kun at lære dig NLP, men også at ruste dig til at blive tryg ved at bruge det i personlige såvel som professionelle sammenhænge mm.