Baggrund og kompetencer

Simon Johansen – Skaber af Devotion Emotion
Certificeret NLP Trainer –  (Certificeret til at uddanne til NLP Practitioner samt NLP Master Practitioner inden for blandt andet: Kommunikation, Coaching, Problemløsning og Organisationsudvikling i overenstemmelse med de internationale NLP standarder) Din garanti for et trygt og professionelt forløb. Inden for NLP har han valgt at specialisere sig i Milton Modellen. Som certificeret NLP trainer har han dermed demonstreret høj grad af kompetence samt færdighed i anvendelse af NLP – Neuro Lingvistisk Programmering og er dermed kvalificeret til at undervise NLP.

Erfaring

I flere år har han undervist mænd og kvinder fra hele landet og andre dele af Europa i at skabe kontakt og personlig udvikling i kærlighedslivet på sine tiltræknings-kommunikationskurser. Simon har undervist i næsten ti år sine egne koncepter inden for kommunikation, selvindsigt og personlig udvikling blandet med og bakket op af NLP. Han startede ud med lavt selvtillid og begav sig ud på en udviklingsrejse der førte ham verdner fra hvad han troede var muligt.

Da Simon blot var i starten af tyverne underviste han f.eks en erfaren læge og hjalp til forstærket kommunikation samt personlig udvikling i kærlighedslivet mm. Han har undervist alt fra DJ’s til ingeniører, de populære samt de generte – allerede inden Simon for alvor var færdiguddannet i NLP. Alt dette nævnes ikke for at imponere dig, men for at forsikre dig om at du er i gode hænder, når du modtager undervisning mm. Selvom han startede ud som ung har han undervist mænd og kvinder i alle aldre og mange forskellige erhverv. Han blev tidligere headhuntet til at skrive for “Sol” som fast brevkasseredaktør, hvor han besvarede spørgsmål omkring tiltrækning og forførelse mm. Han blev inviteret til PUA/forførelsesmiljøet i London, der var han i tæt kontakt med flere af de kendte forførere fra miljøet. I dag er han dog ikke så fascineret af PUA (pick up artist) som han var tidligere. Målet for Simon har aldrig været at blive “reality stjerne” Han har dog deltaget i radioprogrammer samt blevet inviteret til tv, men takker oftest pænt nej. Han har holdt foredrag/workshops om tiltrækningskommunikation mm.  Han har foruden kurser i tiltrækning hjulpet mange forskellige mennesker i mange forskellige livsområder med kompetenceudvikling, selvindsigt og NLP.

Han har gennem tiden demonstreret og blevet filmet flere gange i hvordan han tager kontakt til kvinder via tonsvis af videoer, hvor han møder kvinder på gaden og får deres telefonnummer og skaber hurtig eskalering, kys mm.

Som ung var Simon en af de yngste eller måske den yngste i landet til at blive certificeret i sin første NLP uddannelse, og han har taget uddannelsesforløb både i Danmark og udlandet siden.

Som tidligere “teamleader/souschef” i et telemarketing center har han desuden meget praktisk erfaring i at benytte NLP i forbindelse salg og ledelse mm. Forduden NLP trainer Certificeret til at uddanne til NLP Practitioner samt NLP Master Practitioner) har han derudover taget HF uddannelse samt HGV grundforløb.

Produktion

Foruden at holde nogle af landets mest succesfulde kurser i tiltrækningskommunikation, har han skrevet to bøger omkring personlig udvikling i kærlighedslivet: “Kan Kvinder Tiltrækkes?”(mest til mænd) og “Kærlighedens Argumenter”(til både mænd og kvinder) samt mange lydfiler mm.

Hvad ellers?

Hjemme er han en stille og rolig mand, der elsker at spille computer med sin kæreste og arbejder på at designe og udgive egne fantasy computerspil som indie game developer. Han er meget nørdet med fantasy. Derudover spiller han lead guitar i band og ville ønske at han var bedre til at parkere bil.

 

 

Gamle billeder af Simon, der demonstrer kontakt

(gammel video hvor Simon giver tip)

(gammel video hvor Simon demonstrer kontakt)

(Simon tager naturlig kontakt)

(Gammel video hvor han viser hurtig kontakt)

(Simon tager naturlig kontakt på gaden…)